Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodatie. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Sluiten
Naar hoofdpagina.
Alle accommodaties in Toronto, Ontario, Canada
1 kamer, 2 volwassenen

TopLine Suites - Ice Condos

4 sterren4 sterren
12 York Street, Toronto, ON, M5J 0A1, Canada
  • Stempels verzamelenJe kunt hier Hotels.com™ Rewards-stempels verzamelen
8,8
Fantastisch20 Al onze beoordelingen komen van gasten die daadwerkelijk in de accommodatie verbleven hebben.geverifieerde
beoordelingen
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Alle beoordelingen:

20 geverifieerde gastenbeoordelingen

Gastenscore

De volgende Engelse beoordelingen zijn geplaatst door gasten uit andere landen

8,0Zeer goedInchecken 30 nov., 2019
Parking garage was a bit confusing to navigate but overall a nice stay, clean bright condo, and so conveniently located. Communication from the host was great.
Reis met vrienden van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you. Sorry about the parking, there was a construction in the garage.
8,0Zeer goedInchecken 26 nov., 2019
Great location and views
You couldn"t of asked for a better locatiin. We took the train in and Union station is literally a hop skip and a jump away. Our daughters went to the Scotia arena for a conxert and it was right outside the condo. The views were amazing. The gym was nice. Didn't use the pool or hot tub. The condo itself was nice and had all you needed. Two minor complaints. The paint needs to be touched up and the carpet could o used some spot cleaning. Also the keurig only had one coffee pod. Luckily there is a grocery store in the basement of the building. I would go again for location and views.
AricaGezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thanks Arica.
10,0UitzonderlijkInchecken 11 nov., 2019
Super close and convenient if you have an event at scotiabank arena! Less than a minute walk.
CsillaReis met vrienden van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thanks Csilla
10,0UitzonderlijkInchecken 16 nov., 2019
View was excellent! Living space to watch tv poor.
JoeReis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thanks Joe
10,0UitzonderlijkInchecken 23 okt., 2019
Loved it. In and close to everything. We could walk all the things we wanted to see you. And parking underground is awesome
PaigeRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thanks a million
10,0UitzonderlijkInchecken 20 okt., 2019
Great property! Clean and walking distance to everything we wanted to do. Great fit for our family weekend getaway.
Gezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you
10,0UitzonderlijkInchecken 22 sep., 2019
Great location. Very clean! I would definitely book again.
Gezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van NK
Thanks very much. Welcome back anytime.
10,0UitzonderlijkInchecken 20 sep., 2019
Great choice
Great location, all necessities, comfortable beds, great view
JimGezinsreis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van NK
Thank you Jim. We are glad you enjoyed your stay.
6,0GoedInchecken 18 sep., 2019
The location was nice. A bit wrong timing I guess coz there’s a lot a construction in the area it’s a bit noisy while we were asleep. The carpet needs to shampooed already. But overall it’s well maintained 👍
Gezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nick
That you for your feedback. We have carpet cleaning company coming tomorrow to address your concern. Hopefully you will let us host you in the future
10,0UitzonderlijkInchecken 20 jul., 2019
Great place
Excellent place, it could use a little maintenance but the place has great location
AlineGezinsreis van 8 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thanks very much Aline, we would be happy to host you anytime in the future

De volgende beoordelingen zijn geplaatst door hotelgasten uit andere landen

8,0Zeer goedInchecken 5 feb., 2020
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you
10,0UitzonderlijkInchecken 17 jan., 2020
Reis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you
10,0UitzonderlijkInchecken 20 jan., 2020
KevinGezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you
10,0UitzonderlijkInchecken 10 dec., 2019
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you
2,0MatigInchecken 30 nov., 2019
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
This guest violated multiple listing rules by bring 20+ guests and throwing a party. We had to call the police and get officers remove them from property. And they also demanded a refund. It's a shame there are guests like this.
10,0UitzonderlijkInchecken 14 nov., 2019
PriscillaGezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you
4,0RedelijkInchecken 10 nov., 2019
Reis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
We wish you left more comments so we could address your concerns that resulted in the rating that you gave us.
10,0UitzonderlijkInchecken 13 nov., 2019
MichaelReis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 8 okt., 2019
Gezinsreis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you
10,0UitzonderlijkInchecken 3 okt., 2019
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Nik
Thank you!
Helaas zijn er geen reizigersfoto’s van deze accommodatie.
Beoordelingen en scores op deze site zijn de subjectieve meningen van klanten en leveranciers; zij vertegenwoordigen de mening van Hotels.com niet. Hotels.com noch de betrokken partijen bij het aanleveren van de beoordelingen zijn aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook als gevolg van enig gebruik van deze beoordelingen