Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodatie. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Sluiten
Naar hoofdpagina.
Alle accommodaties in Cannes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
1 kamer, 2 volwassenen

Hotel Le Mistral

3 sterren3 sterren
13 Rue Des Belges, Cannes, Alpes-Maritimes, 06400, Frankrijk
  • Stempels verzamelenJe kunt hier Hotels.com™ Rewards-stempels verzamelen
9,0
Geweldig35 Al onze beoordelingen komen van gasten die daadwerkelijk in de accommodatie verbleven hebben.geverifieerde
beoordelingen
Locatie
Beoordeeld als top 6% in Cannes
  • 9.6Locatie
    • Prachtige locatie
  • 8.5Sfeer
    • Fantastische sfeer
  • 8.1Kamer
    • Prachtige kamer
    • Comfortabele bedden
    • Best comfortabel
  • 1.3Voorzieningen
    • Voorzieningen zijn niet de beste
Meer weergeven

Wat gasten vertellen

  • Vriendelijke service
  • Comfortabele bedden
  • Schone kamers
  • Lift heet update nodig

Alle beoordelingen:

35 geverifieerde gastenbeoordelingen

Gastenscore

10,0UitzonderlijkInchecken 13 nov., 2018
Kleine kamers, maar uitstekende locatie en vriendelijke medewerkers!
Zakenreis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling

De volgende Engelse beoordelingen zijn geplaatst door gasten uit andere landen

10,0UitzonderlijkInchecken 11 nov., 2019
Great location
Great central location. Rooms kept clean frequent service. Good en suite facilities with solid shower.
JamesZakenreis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
dear sir thank you for you commentary i hope we will see you next year
8,0Zeer goedInchecken 14 aug., 2019
Le Hotel Mistral Stay
The location of the hotel is unbeatable for the price! Service was nice and the rooms were nice as well.
Reis met vrienden van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Thank you very much for your commentary.
8,0Zeer goedInchecken 13 jul., 2019
Great service
Great location in old town of Cannes with great service, but no elevator. Only negative was that the shower didn't have a door.
LarsGezinsreis van 9 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much for your commentary
6,0GoedInchecken 27 okt., 2018
Good location. Close to beach, restaurants, shopping.
JoeReis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 7 sep., 2018
The location of this property was excellent! Close to the beach and the main shopping and restaurant areas. The staff was kind and accommodating. Will definitely stay here again!
AliciaLicauseReis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very and it will be a pleasure to see you again in ou hotel.
8,0Zeer goedInchecken 24 aug., 2018
nice hotel in a fantastic location; great neighborhood and close to the beach and everywhere you need to be in Cannes; good staff; okay room but it worked
DanReis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Thank you very much for your nice commentary
10,0UitzonderlijkInchecken 30 mrt., 2018
A perfect location for me
I got there early and was able to check in early. This really pleased me as it was unexpected. Quite,clean and comfortable and reasonable price. I would not hesitate to stay there again.
DavidReis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
dear sir, thank you very much for your kind message. It was a please sur to have you in our hotel.
10,0UitzonderlijkInchecken 27 jul., 2017
Great little gem in the centre of Cannes
Had a great stay at the Hotel Mistral. Located close to all of the local amenities - beach, le croisette, rue de Antibes for shopping, harbour etc. I stayed in the Zephyr room on the 4th floor - good exercise every day! Spacious, good wardrobe space, good bathroom size. Jean Michel was very helpful - provided a map of the town and pointed out how to get to all the local sights. Would definitely recommend this little gem in the centre of Cannes - I'll stay here again the next time I'm in the Côte d'Azur
LynneReis van 5 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Hotel Le Mistral
Thank you very much for your kind message.
8,0Zeer goedInchecken 4 jul., 2017
Nice hotel with good location
Stayed one night in July. Good location only few blocks from the Croisette and the Palais. Small room as could expect for the price but sufficient for us. Nice and tidy room. No elevator in the hotel but the staff was very eager to help with luggage (we were at the top floor) so not a problem. Friendly and helpful staff.
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much, it was a pleasure to have you in our hotel.

De volgende beoordelingen zijn geplaatst door hotelgasten uit andere landen

8,0Zeer goedInchecken 5 mrt., 2020
séjour studieux à Cannes
accueil charmant, très propre et idéalement placé à Cannes un bon endroit
gillesZakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 28 aug., 2019
Sehr sauber und trotz der zentralen Lage sehr ruhig. Problem mit dem Safe wurde sofort behoben.
StephanRomantische reis van 4 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much for you commentary
10,0UitzonderlijkInchecken 24 aug., 2019
Sentralt i Cannes.
Hyggelig lite hotell med veldig behjelpelig personale.
TerjeRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much
10,0UitzonderlijkInchecken 1 aug., 2019
Great and cozy hotel in Cannes
We really enjoyed our stay at this hotel, very friendly staff, willing to help with everything! The location is perfect: Beach is near the Cannes palace, which is only 3 mins walk, as well as the railway station. The street with restaurants and shops is just around the corner. Our room was spacious and always clean with bath supplies replaced daily. We will definitely come back and recommend this place to our friends. Thank you so much for the unforgettable vacation.
AnnaReis met vrienden van 6 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very for your commentary it was a plesaure to have you in our hotel see you next time
10,0UitzonderlijkInchecken 4 jul., 2019
Best in class
Very friendly, welcoming and service minded. I can’t imagine getting better value for money anywhere. Highly recommended!!!
MichaelGezinsreis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
dear sir, thank you very much for your commentary. we try to do the best for our guess.
10,0UitzonderlijkInchecken 6 aug., 2018
Topissime !!!!
Pb de voiture( boîte de vitesse cassée ) et le réceptionniste a été au top de la réactivité ( avec une amabilité naturelle!!). Il nous a réservé une place devant l’hôtel et a été présent et réactif malgré le retard à l’arrivée !!!! L’hôtel en plus était top, adapté, avec un lit bébé !!!
DAPHNEEGezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Madame, Un très grand merci pour votre commentaire et au plaisir de vous revoir dans notre hôtel.
10,0UitzonderlijkInchecken 15 aug., 2018
Parfait
Très jolie chambre avec vue mer, confortable, calme au pied du palais des festivals
veroReis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Madame, Mille mercis pour votre commentaire
10,0UitzonderlijkInchecken 25 jul., 2018
Superbe emplacement et accueil
Rien à redire mais préciser qu’il n’y a pas d’ascenseur
PatReis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
mille merci pour votre note. pour l’ascenseur, malheureusement il est impossible de le mettre.
8,0Zeer goedInchecken 2 dec., 2017
No elevator!
Overall a good hotel for the category. No elevator though!
Zakenreis van 5 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 12 sep., 2017
Small cute hotel close to the beach
Top, helpfull und very nice service, they even called us to know if we want one big or two beds. Probably the best 2** hotel i was.
MathiasReis van 1 nacht
Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
dear sir, thank you for your message it was a pleasure to have you in our hotel.
10,0UitzonderlijkInchecken 31 aug., 2017
Ett litet familjärt hotell mitt i staden. Ingen reception ut mot gatan utan en liten en våning upp. Rummen var helt ok även om de var lite små. Ingen hiss så absolut inget för den som har svårt för trappor.
MarcusGezinsreis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 16 jul., 2017
Sol och bad
Hotellet ligger nära tågstationen och nära stranden. Shopping runt hörnet.
HåkanRomantische reis van 4 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Hotel Le Mistral
Thank you very much
10,0UitzonderlijkInchecken 19 jul., 2017
En trevlig upplevelse
Ett riktigt familjärt hotell. Vi blev mötta i dörren av ägaren som bar upp våra väskor och visad oss rummet och såg till att allt var till belåtenhet. Hotellet var renoverat och mycket trevligt. Vid hade inte bokat frukost och blev erbjudna detta för 9,6€ och valde att gå ut och njuta av en mycket mer prisvärd frukost på en av alla Cannes många boloncherier
HenrikGezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Hotel Le Mistral
thank you very much. It was a pleasure to have you in our hotel
10,0UitzonderlijkInchecken 28 jun., 2020
Zakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
6,0GoedInchecken 5 sep., 2019
Reis van 2 nachten
Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thankyou very much
10,0UitzonderlijkInchecken 25 aug., 2019
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much
10,0UitzonderlijkInchecken 30 jul., 2019
Reis van 11 nachten
Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much
8,0Zeer goedInchecken 3 aug., 2019
alexandreRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Thank you very much
8,0Zeer goedInchecken 26 jun., 2019
ArnaudZakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Merci beaucoup
8,0Zeer goedInchecken 26 apr., 2019
Fabio ValentinoRomantische reis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
dear sir, thank you very much
10,0UitzonderlijkInchecken 5 okt., 2018
Reis van 4 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much
10,0UitzonderlijkInchecken 17 jul., 2018
CHRISTIANERomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
dear madam,. thank you very much
8,0Zeer goedInchecken 21 jul., 2018
TCReis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Dear guess, thank you very much
10,0UitzonderlijkInchecken 22 jun., 2018
lineGezinsreis van 6 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
Thank you very much. See you next time in our hotel.
8,0Zeer goedInchecken 7 mei, 2018
Romantische reis
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van jean michel
thank you very much
Helaas zijn er geen reizigersfoto’s van deze accommodatie.
Beoordelingen en scores op deze site zijn de subjectieve meningen van klanten en leveranciers; zij vertegenwoordigen de mening van Hotels.com niet. Hotels.com noch de betrokken partijen bij het aanleveren van de beoordelingen zijn aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook als gevolg van enig gebruik van deze beoordelingen