Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodatie. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Sluiten
Naar hoofdpagina.
Alle accommodaties in Cannes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
1 kamer, 2 volwassenen
7 Allee De La Foret, Cannes, Alpes-Maritimes, 06400, Frankrijk
    8,2
    Zeer goed34 Al onze beoordelingen komen van gasten die daadwerkelijk in de accommodatie verbleven hebben.geverifieerde
    beoordelingen
    Boetiekhotel
    Beoordeeld als top 2% in Cannes
    • 10.0Goede prijs-kwaliteitsverhouding
      • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
    • 8.8Locatie
      • Prachtige locatie
      • Goed bereikbare parkeerplaats
      • Dichtbij het stadscentrum
    • 7.2Comfort
      • Best comfortabel
      • Rustig
    • 4.6Eten
      • Eten kan beter
    Meer weergeven

    Wat gasten vertellen

    • Goed bereikbare parkeerplaats
    • Rustig
    • Dichtbij het stadscentrum
    • Aan kitchenette mag meer aandacht besteed worden

    Alle beoordelingen:

    34 geverifieerde gastenbeoordelingen

    Gastenscore

    6,0GoedInchecken 8 sep., 2017
    Geen handoekwisseling in 4 overnachtingen
    Het is een basic oke onderkomen maar vind het echt slecht dat er in 4 overnachtingen geen handdoekwissel of schoonmaak plaatsvind. Ook een nare ervaring meegemaakt waar de eigenaresse ging schreeuwen vanwege onze late incheck tijd en ze al lag te slapen. Volgende dag werd ze weer boos erom en vertelde ze dat ze de kamer alweer door verhuurd had en dat we extra moesten betalen. Toen ik zei dat dit niet ging gebeuren woü ze de politie bellen. Ook was er verwarring qua betaling en toen ik dit na wou checken werd ze helemaal gek en begon ze te schreeuwen. Nee nooit meer hierheen voor ons. Ook een ander stel is met ruzie uit het hotel vertrokken
    Reis van 4 nachten
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling

    De volgende Engelse beoordelingen zijn geplaatst door gasten uit andere landen

    10,0UitzonderlijkInchecken 15 jun., 2019
    Such lovely hosts so friendly & welcoming and the property is lovely & great value
    Zakenreis van 2 nachten
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    4,0RedelijkInchecken 16 jun., 2019
    Did not enjoy
    Zakenreis van 3 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 15 mei, 2018
    The lady who runs the place is wonderful and went out of her way to accommodate me. I only wish they has light sheets for the bed and not just thick blankets as I was a bit hot at night, but they do have air-conditioning so maybe not a big issue.
    StevenZakenreis van 2 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 3 sep., 2017
    Kimi Résidence
    The new manager is very nice and accomadating... I recommend ....very close to downtown Cannesbut in a quiet area.
    GerardReis van 3 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling

    De volgende beoordelingen zijn geplaatst door hotelgasten uit andere landen

    10,0UitzonderlijkInchecken 4 feb., 2020
    J’aime beaucoup ce résidence et il est vraiment magnifique et tranquille
    Reis van 1 nacht
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    8,0Zeer goedInchecken 30 dec., 2019
    Camera accogliente ottimo rapporto qualità prezzo Dista circa 20 minuti a piedi dalla spiaggia
    ROSANNAReis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    6,0GoedInchecken 21 dec., 2019
    Décue de l'aspect extérieur du bâtiment. Cela ne correspond pas à la réalité. Grosse tâche sur la housse du matelas, deux couettes séparées pour un lit à deux places, pas de produits de toilette à disposition (heureusement j'apporte toujours les miens) pas de four à micro-ondes dans la kitchenette. On ne nous a pas proposé de service de petit déjeuner. Difficile de se garer lorsqu'il y a plusieurs occupants. La personne a la réception était agréable.
    Reis van 4 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 23 dec., 2019
    👍
    Personnel très agréable
    katiaReis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    4,0RedelijkInchecken 9 nov., 2019
    Le calme et la tranquillité sont appréciables. Nous avons payé une taxe de séjour bien trop élevée par rapport à la réglementation imposée par la ville de cannes. Je ne m'en suis rendu compte qu'après le règlement. Le fait que le personnel ne soit pas constamment présent ne rassure pas tellement et n'est pas toujours pratique. Le studio n'était pas propre (sol, douche, bouilloire,etc..). Malgré un personnel agréable
    Gezinsreis van 1 nacht
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 2 sep., 2019
    Limpio y confortable!!
    El lugar limpio, amplio, cómodo, cuenta con cocineta y estacionamiento / parking, se va en unos 20 minutos al centro de Cannes. Muy buena opción para hospedarse en esta ciudad.
    GuillermoRomantische reis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 1 jun., 2019
    Bella villa in zona residenziale tranquilla
    Situato in una zona residenziale, il Kimi Residence ci ha sorpresi: ottimo il parcheggio all' interno della proprietà, bella l' idea del barbecue a disposizione dei clienti con area attrezzata con tavilini e sedie, bella anche la zona "lounge" con divano e poltrone da giardino. Il nostro appartamento ha l' ingresso privato e un salottino da giardino tutto per noi; carino l' appartamento, bello il bagno, tv enorme. Unico neo : il wifi scarso. (Forse perchè il nostro appartamento risulta decentrato rispetto alla proprietà principale. Check-in rapido ed efficiente, siamo stati accolti con estrema gentilezza. Non potendo cucinare con i fornelli ad induzione non avendo le stoviglie adatte, ci è stata data la possibilità di cucinare nel bar della struttura a quell' ora chiuso al pubblico. Ringraziamo per la disponibilità accordataci. Torneremo sicuramente.
    PaoloRomantische reis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    Antwoord van Margret
    Dear Mr Capone Thank you for your Kind words for us at Kimi. Kind regards Margret
    8,0Zeer goedInchecken 26 mei, 2019
    c'est une maison avec beaucoup de charme, lieu calme. Grand plus: le parking
    Reis van 2 nachten
    Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
    Antwoord van Margret
    Merci Cordialement Margret Kimi Residence
    10,0UitzonderlijkInchecken 15 aug., 2018
    Parece una antigua mansión
    La casa es acogedora, tiene una zona exterior para relajarse con sillones y tumbona de lona sujeta a los árboles. Hay una barbacoa de gas y el wifi funciona muy bien. El sitio es tranquilo y se puede aparcar gratis dentro de la finca. La casa está situada en una zona residencial, rodeada de árboles, parece una antigua mansión. El anfitrión fue muy amable ya que hubo un error en la reserva y lo solucionó favorablemente al cliente después de explicarnos lo sucedido. Pedimos habitación con cocina con zona de hornillo y en la reserva aparecía una habitación económica sin zona de fuegos. La cama es cómoda y la televisión de pantalla plana. Volvería a hospedarme allí.
    Mari CarmenRomantische reis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    6,0GoedInchecken 17 jul., 2018
    Hotel en travaux. Pas trouvé ma réservation donc surclassement. Ne parle qu'anglais à savoir.
    StephaneZakenreis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 10 aug., 2018
    Zen
    Hôtel bien tenu le responsable très sympat
    EricReis van 2 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 6 aug., 2018
    Nous avons beaucoup aimé !
    Pour le super prix expédia, nous avons eu un charmant studio bien équipé. Le chien a été accepté gratuitement. Le parking est un plus à Cannes. Nous avons été bien accueillis.
    JoséeReis van 1 nacht
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 8 aug., 2018
    Awesome stay with flexible staff..
    We staid one night at Kimis. Nice room. Nice Staff. 500m from bakery forbreakfast. Car parking. Would recommend
    Reis van 1 nacht
    Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
    8,0Zeer goedInchecken 12 jul., 2018
    Des efforts à faire
    Hôtel confortable et propre. Cependant, le nouveau propriétaire, finlandais, ne parlant pas le français, était plutôt débordé (frigo qui fuyait et connexion TV capricieuse) voire absent à cause d’une employée en arrêt maladie. Cela m’a value une surfacturation par erreur de sa part et 1 semaine pour régler le problème ! Sinon, il est resté très correct et sympathique...!
    VéroniqueRomantische reis van 7 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    2,0MatigInchecken 16 jul., 2018
    une des pires expériences hotelière
    une des pires expériences hôtelière Surprise par le fait que les hôtes ne parlent pas un mot de français, la communication est devenue compliquée lorsque on m'a annoncé que je n'aurai pas la chambre que j'avais payée car elle n'était plus dispo. Puis j'ai dû attendre plus d'une heure 30 devant ma chambre que la femme de chambre ait fini le ménage (qu'elle venait juste d'entamer..) Puis le canapé sentait la poussière, j'ai dû ouvrir grand mais il y avait un orage terrible et la pluie rentrait dans l'appartement. Pour finir, le réglage des chaines de TV était en anglais, j'ai donc du faire venir un jeune homme, qui a fait une recherche de chaine pendant 1h.. La qualité du lit cependant était bonne, mais cela reste léger..
    FannieZakenreis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    4,0RedelijkInchecken 19 jun., 2018
    Affreuse
    Malheureusement même si le cadre est superbe à l'écart du bruit nous sommes quand même loin du centre ville. Pour la suite j'ai vécu une expérience des plus incroyable. J'ai tout d'abord loupé le check in et je ne pouvais pas appeler l'hôtel. Je suis arrivée tard et je n'avais donc plus de chambre de disponible. Bien qu'ayant une chambre non annulable et prépayée ma chambre avait été reattribuée sans que la réceptionniste de l'hôtel cherche à me joindre. Bref heureusement que le propriétaire de l'hôtel était présent car il m'a trouvé une solution et j'ai pu avoir une chambre. Ce monsieur est tellement gentil et très serviable. En revanche sa réceptionniste est horrible. Le lendemain matin elle m'a simplement engueulé, il n'y a pas d'autre mot. Me soutenant qu'elle n'avait jamais eu ma réservation. Alors que j'avais bien le mail de confirmation. J'ai dû appeler hôtel. Com devant elle pour me justifier ! Un comble. Je ne retournerai jamais dans cet hôtel. Même si le propriétaire est quant à lui gentil. Mais cette femme est bien trop odieuse!!!
    virginieZakenreis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 22 mrt., 2018
    Sehr ruhig und schöne Lage. Sehr nette Inhaber.
    Wir wurden sehr freundlich und in deutscher Sprache empfangen. Alles wurde ausführlich erklärt. Seit fünf Monaten gibt es ein neues Inhaberpärchen, dass sehr bemüht ist. Sie planen auch Verbesserungen in der Ausstattung. Auffallend war, dass es auch nachts sehr ruhig war. Das Hotel liegt zentral aber dennoch sehr ruhig in einer Sackgasse. Sehr nett fanden wir auch das kostenlose Upgrade auf ein besseres und größeres Zimmer. Die Zimmer sind mit allem ausgestattet, was man zur einfachen Selbstverpflegung braucht. Auf dem Gelände des Hotels kann man in verschiedenen Ruhebereichen relaxen. Leider ist kein Bäcker oder Markt in unmittelbarer Nähe. Wer wert auf einen kostenlosen, sicheren und großzügigen Parkplatz legt, ist hier richtig. Auch unser kleiner Zwergschnauzer wurde herzlich empfangen. Insgesamt kann man das Hotel absolut und ohne Abstriche empfehlen.
    Familie RoheReis van 3 nachten
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    8,0Zeer goedInchecken 14 sep., 2017
    Semplice completo carino.
    Comodo da raggiungere è vicino al centro e al lungomare. Posizione tranquilla. Si dorme bene e in tranquillità
    Fiorin AndreaReis van 2 nachten
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 19 aug., 2017
    skvely
    idealne miesto pre dvojicu,
    LuboRomantische reis van 4 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    6,0GoedInchecken 27 jul., 2017
    difficile a trouver!. pas de produit pour la douche.
    laurentRomantische reis van 1 nacht
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    6,0GoedInchecken 25 jul., 2017
    Okay rooms, but really dirty outside area.
    The place was located 25 min walk from the beach. The room was okay and clean, but the outside area was dirty and almost useless. The grill hadn't been cleaned for a long while. The reception was closed even though it says it should be open on the website. The hotel/apartment forgot our reservation and because they weren’t there, we had to wait for 20 min, before they arrived. Inexpensive place to live, but then again not a very nice place. I don’t think we will book this place again.
    ThomasRomantische reis van 5 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    8,0Zeer goedInchecken 24 jul., 2019
    Reis van 2 nachten
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    8,0Zeer goedInchecken 14 jun., 2019
    SylvainRomantische reis van 2 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 27 aug., 2018
    AlekseyGezinsreis van 2 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 11 mei, 2018
    Reis van 3 nachten
    Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
    Antwoord van mari
    Dear guest, Thank you for choosing Kimi and thank you for your comments. Hopping to welcoming you at our residence again. Wishing you all the best . Reseption, Kimi residence
    10,0UitzonderlijkInchecken 13 okt., 2017
    MichaelZakenreis van 3 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 2 okt., 2017
    Zakenreis van 2 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 30 sep., 2017
    PETERZakenreis van 2 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    10,0UitzonderlijkInchecken 4 aug., 2017
    seifeddineReis met vrienden van 2 nachten
    Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
    Helaas zijn er geen reizigersfoto’s van deze accommodatie.
    Beoordelingen en scores op deze site zijn de subjectieve meningen van klanten en leveranciers; zij vertegenwoordigen de mening van Hotels.com niet. Hotels.com noch de betrokken partijen bij het aanleveren van de beoordelingen zijn aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook als gevolg van enig gebruik van deze beoordelingen