Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodatie. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Sluiten
Naar hoofdpagina.
Alle accommodaties in Blackpool, Engeland, Verenigd Koninkrijk
1 kamer, 2 volwassenen

The Address

3 sterren3 sterren
91 - 93 Reads Avenue, Blackpool, England, FY1 4DG, Verenigd Koninkrijk
  • Stempels verzamelenJe kunt hier Hotels.com™ Rewards-stempels verzamelen
9,4
Uitzonderlijk15 Al onze beoordelingen komen van gasten die daadwerkelijk in de accommodatie verbleven hebben.geverifieerde
beoordelingen
Stadshotel
Beoordeeld als top 7% in Blackpool
  • 10.0Netheid
    • Best schoon
  • 10.0Locatie
    • Prachtige locatie
    • Goed bereikbare parkeerplaats
  • 9.8Ontbijt
    • Smaakvol ontbijt
  • 9.1Kamer
    • Prachtige kamer
Meer weergeven

Wat gasten vertellen

  • Goed bereikbare parkeerplaats
  • Vriendelijke service
  • Schone hotelvoorzieningen
  • Goed management

Alle beoordelingen:

15 geverifieerde gastenbeoordelingen

Gastenscore

De volgende Engelse beoordelingen zijn geplaatst door gasten uit andere landen

10,0UitzonderlijkInchecken 25 okt., 2019
I was highly delighted with my room and it was spotlessly clean the breakfast was fantastic with plenty off choice and the owners where so helpful and friendly the property is in a excellent position for everything I will definitely recommend and I would certainly book again next year
Reis van 2 nachten
Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 19 okt., 2019
Perfect.
Had a short weekend away. The owners were very helpful and friendly. The place was clean and comfortable. Breakfast was good plenty of choice, including pancakes for the kids. 5 mins walk to the promenade.tower etc. Would certainly stay again.
thomasReis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 5 okt., 2019
Veey welcoming, everything we needed for an overnight stay in Blackpool
Gezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 27 sep., 2019
Blackpool weekend
Owner very friendly and helpful very close to tower and beach
AlistairReis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 26 jul., 2019
Great Hosts
easy access and free parking. great hosts and breakfast. clean tidy and walkable into town and social activies.
alexReis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 1 jun., 2019
Weekend away
Great stay , owners very attentive couldn’t do enough for you. Breakfast great quality food. Very clean throughout with lovely spacious room
SamanthaRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 25 mei, 2019
Very welcoming owners. spotless. lovely breakfast. bit of a walk to centre but not overly far. We would definitely return here. The best we've stayed in Blackpool.
Romantische reis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 25 okt., 2018
Very nice clean and friendly. Would definitely return!
LisaReis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 19 okt., 2018
This has to be the best we have stayed in so far in blackpool and we have stayed in a few, owners and staff were so friendly and helpful. should we visit Blackpool again which im sure we will I would have no hesitation in booking this hotel. If I had to sum it up in one word I would say BRILLIANT.
IanReis van 2 nachten
Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 9 jun., 2018
Hotel was spotless also the couple who own it can't do enough for you will definitely go back. Breakfast was lovely as well no complaints fantastic.
PeterReis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 27 mei, 2018
Close to all amenities, excellent staff, nothing was too much trouble
EReis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 9 dec., 2017
The bed was too close to the bathroom door and there was too hard for me.
DianaRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 10 nov., 2017
Northern Soul weekend in Blackpool
The owners were very attentive and hospitable. Our breakfast order was taken on arrival and there was a good choice available. Breakfast was served in the dining room and you could help yourself to fruit juices and cereal. Breakfast was well cooked and of good quality. We booked a superior room which had a large king size bed and good quality bedding. The duvet was a bit thin, but we found additional blankets in the wardrobe. The shower cubicle was small and we found the temperature difficult to get right. Overall, good value for money and a 10 minute walk to the Tower ballroom. Joseph and Meera were lovely people and couldn't do enough for you. I would stay there again.
Romantische reis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 21 okt., 2017
Close to main attractions
From the minute we arrived hosts were excellent couldnt do enough to help us. Nothing was any trouble to them made our stay with them a great experience.
Derek Reis van 4 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
10,0UitzonderlijkInchecken 29 sep., 2017
Hotel was modern and spotlessly clean. Mr & Mrs Robinson were lovely hosts. Breakfasts were beautifully cooked and delicious.
DawnReis van 2 nachten
Gecontroleerde Ebookers-gastenbeoordeling
Helaas zijn er geen reizigersfoto’s van deze accommodatie.
Beoordelingen en scores op deze site zijn de subjectieve meningen van klanten en leveranciers; zij vertegenwoordigen de mening van Hotels.com niet. Hotels.com noch de betrokken partijen bij het aanleveren van de beoordelingen zijn aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook als gevolg van enig gebruik van deze beoordelingen