Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodatie. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Sluiten
Naar hoofdpagina.
Alle accommodaties in Taipei, Taiwan
1 kamer, 2 volwassenen

Erin Hotel

3 sterren3 sterren
No. 10, Lane 123, Song Chiang Road, Zhongshan Dist., Taipei, 104, Taiwan
  • Stempels verzamelenJe kunt hier Hotels.com™ Rewards-stempels verzamelen
7,0
Goed42 Al onze beoordelingen komen van gasten die daadwerkelijk in de accommodatie verbleven hebben.geverifieerde
beoordelingen
  • 9.0Locatie
    • Prachtige locatie
  • 2.5Sfeer
    • Sfeer is niet echt goed
  • 2.0Voorzieningen
    • Voorzieningen zijn niet de beste
  • 1.9Netheid
    • Zou een goede schoonmaak kunnen gebruiken
Meer weergeven

Wat gasten vertellen

  • Kamers moeten gemoderniseerd worden
  • Hotel zou wel gemoderniseerd kunnen worden
  • Kamers zouden schoner moeten zijn
  • Er moeten betere bedden komen

Alle beoordelingen:

42 geverifieerde gastenbeoordelingen

Gastenscore

De volgende Engelse beoordelingen zijn geplaatst door gasten uit andere landen

8,0Zeer goedInchecken 27 okt., 2019
Small but convenient
The location is wonderfully convenience. The hotel is small but the service is personal. They take care of all my requests promptly. It is clean and safe. I have been staying at this hotel every time I visit the city. For the price I am paying, I can’t ask for more.
Wei chengGezinsreis van 7 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback
6,0GoedInchecken 13 sep., 2018
Good location
Zakenreis van 7 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thank you for staying at our hotel. We will keep striving to provide satisfied service to our guests. Thanks for your valuable opinions. We look forward to your next visit.
6,0GoedInchecken 27 mrt., 2018
Good location .Facilities (bathroom) are a little bit old.
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thank you for staying at our hotel. We will keep striving to provide satisfied service to our guests. Unfortunately, some of our services may make you feel dissatisfied. We will do our best to improve those problems. Thanks for your valuable opinions. We look forward to your next visit.
4,0RedelijkInchecken 30 dec., 2017
Small boutique hotel.
Small hotel with very old furnishings. Rust and dirt can be seen in toilet. Dirt can be seen on new towels. Hand mark can be seen on chair when first entered the room. Small restaurant opposite the room building, which serves quite limited food selection for breakfast. Luckily I only stayed for a night over the new year. Looking at the price I have paid and condition of hotel, I don't think it is worth the money.
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!
8,0Zeer goedInchecken 13 okt., 2017
Great, would stay again. Nice staff and great Location
Reis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thank you for staying at our hotel. We will keep striving to provide satisfied service to our guests. Thanks for your valuable opinions. We look forward to your next visit.

De volgende beoordelingen zijn geplaatst door hotelgasten uit andere landen

10,0UitzonderlijkInchecken 6 jun., 2019
雖然空間不大,但很乾淨,交通又方便,服務人員也都很好.
JillGezinsreis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van 訂房組
客戶您好:非常感謝您入住,並與我們分享您的愉快經歷。我們期待著不久的將來您再次來入住。
2,0MatigInchecken 24 dec., 2019
差劣的酒店
入住情況差劣 1)分配的房間跟網上的相片,完全沒有一張是一樣的,完全誤導消費者。 2)房間超級污糟,牆紙發霉。 3)浴室污糟,牆角及浴缸邊發霉 4)床單有污漬 本人作為消費者,對於這次訂房非常不滿,你們網上提供給住客的相片實在貨不對版,不論旅館房,走廊,地方極為差劣。 附上這差劣伊倫酒店的照片,以供參考。
Reis met vrienden van 5 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
關於您提到的問題,我們已經傳達給相關部門,感謝您的寶貴意見,很抱歉讓您入住不愉快!酒店會致力改善 希望您下次還能夠再回來入住.酒店會幫您升等房間
8,0Zeer goedInchecken 25 nov., 2019
離捷運非常近,食物選擇性特多,房間小而美, 附近平價商品高級衣物都有,還有電影戲院,按摩院 非常方便喲
Reis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
謝謝您
6,0GoedInchecken 20 nov., 2019
スタッフの愛想は全くなかったが、駅から近く、部屋も綺麗であったため、寝泊まりする分には満足であった。
Reis met vrienden van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
ホテルをお選びいただき、ありがとうございます
6,0GoedInchecken 31 okt., 2019
建物は古く所々壁紙が剥がれてたりする。シャワールームは髪の毛が落ちたままになってた。クーラーはボタンで3段階の調整ができる。駅近くて霸王腿扣もすぐそこにあるのでなかなか便利なホテルです。寝るだけならコスパは非常にいいと思う
Reis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
ホテルをお選びいただき、ありがとうございます
8,0Zeer goedInchecken 17 okt., 2019
駅近で便利、周りにおしゃれなカフェもたくさんあり朝ごはんは問題なし。建物が古いので(?)お風呂の床が汚かったけどシャワーヘッドが新しいのに替わっていたのは良かった。チェックインは深夜2時だったが対応してもらえた。
KoRomantische reis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
ホテルをお選びいただき、ありがとうございます
8,0Zeer goedInchecken 5 okt., 2019
平價實惠
以往都是直接跟飯店預訂,這次由hotels.com訂的價格比飯店官網便宜~只要到台北,一定住伊倫,離捷運只要走路1分鐘,附近有Louisa咖啡,古典玫瑰園,藏壽司~超方便的
yatingReis met vrienden van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的意見。
8,0Zeer goedInchecken 30 sep., 2019
便利な場所でした
2泊しました。2日目の水の補給がなかったのが残念でした。 スタッフの方は明るくて気さくで片言の日本語で会話をしました。 駅からもとても近く、近くにコンビニもあるのでとても便利でした。 YouBikeも駅の近くで借りれたので良かったです。
Reis met vrienden van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
貴重な意見どうもありがとうございます。 ホテルはすぐ改善します
8,0Zeer goedInchecken 5 okt., 2019
周囲はローカル感たっぷり
宿のある場所は静かですが、近隣にはローカル対象のマーケットや飲食店も多く便利。台北駅からさほど遠くないのに日本語があまり聞こえないのも、良い点。
Gezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
貴重な意見どうもありがとうございます。 ホテルはすぐ改善します
8,0Zeer goedInchecken 4 okt., 2019
交通便利
每次到台北的首選,近捷運松江南京站,7號出口走路1分鐘,房間整齊乾淨,平價首選
yatingReis met vrienden van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
謝謝您給予的支持肯定 .希望您下次再回來入住
8,0Zeer goedInchecken 13 jul., 2019
可以看得出旅館有點年代,整體來說還好,但早餐炒蔬菜是冷的,貼熱豆漿但裡面的豆漿是冷的,吃到跟喝到的時候都嚇一跳,然後不小心還看到蒼蠅飛在吧檯附近
Reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Carrie Peng
感謝您入住我們的飯店,我們會儘力改善您所遭遇的問題。感謝您的寶貴意見。
4,0RedelijkInchecken 30 nov., 2018
松江南京駅から近くて便利ですが、エレベーター内と部屋に蚊が多く快適に過ごせなかった。
Reis van 4 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thank you for staying at our hotel. We will keep striving to provide satisfied service to our guests. Unfortunately, some of our services may make you feel dissatisfied. We will do our best to improve those problems. Thanks for your valuable opinions. We look forward to your next visit.
6,0GoedInchecken 10 nov., 2018
除非沒別的選擇
房間跟設備老舊,有怪味,角落有灰塵堆積,浴缸邊有霉菌跡,入住時床單已有污跡,䣓天打掃房間又沒換床單,房間內不斷有蚊子出現... 可取的地方是服務生態度和飯店地點,雖然入住時房間有水果盤(芭樂、蘋果、香蕉,各一)房價不算貴,但以這個價錢還是可以有其他選擇
Reis met vrienden van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,很遺憾,我們部分服務讓您感到不滿意,我們會儘力改善您所遭遇的問題。感謝您的寶貴意見。期待您下次的光臨。
10,0UitzonderlijkInchecken 8 nov., 2018
職員有禮且熱心幫忙。 酒店地點合適,附近有好多地道店但同時帶點清靜。 交通都方便。 是值得推介的酒店。
TSOIReis van 2 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的寶貴意見,期待您下次的光臨。
8,0Zeer goedInchecken 27 okt., 2018
內裝蠻新的,冷氣有點強,早餐普通
Meng ShengRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的寶貴意見,期待您下次的光臨。
8,0Zeer goedInchecken 6 okt., 2018
CP值不錯的好地點
交通位置很方便,附近吃的選擇也很多。飯店稍老舊但很整潔,唯一小缺點是空調非常冷無法調溫度,只能選擇關閉或開啟。 餐廳在飯店對面這點也蠻特別的,但不影響整體的評價。
Zakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的寶貴意見,期待您下次的光臨。
8,0Zeer goedInchecken 28 jul., 2018
早餐不怎麼好
ChungReis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,很遺憾,我們部分服務讓您感到不滿意,我們會儘力改善您所遭遇的問題。感謝您的寶貴意見。
6,0GoedInchecken 1 mei, 2018
木頭發霉味很濃,床墊不舒服, 早上非常吵, 沒有請勿打擾的牌
Romantische reis
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您的寶貴意見。針對您最近一次入住期間所遇到的問題,深感抱歉。向您保證,針對您所提到的缺失,我們都會進行深入的檢討與改善,以避免類似情形再次發生。再次感謝您入住本飯店,並期待仍有機會能再次會您服務。
6,0GoedInchecken 10 mrt., 2018
近市區
近市區,買東西很方便,相隔一條街已經是捷運站,而且很多食肆,飲食不是問題。 缺點,洗衣間只要一台老舊洗衣機及乾衣機,衣服洗一次還是有洗衣粉在上面。乾衣機更糟,乾兩次還是濕的,浪費了很多時間。
hydeReis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您的寶貴意見。針對您最近一次入住期間所遇到的問題,深感抱歉。向您保證,針對您所提到的缺失,我們都會進行深入的檢討與改善,以避免類似情形再次發生。再次感謝您入住本飯店,並期待仍有機會能再次會您服務。
6,0GoedInchecken 29 dec., 2017
會推薦……如果……對酒店新舊沒有要求的話……
酒店比較舊……但位置很好,週邊很多食店,也有服裝店,離捷運也只有約2分鐘的步程。 酒店職員大部份都很友善。
G.Zakenreis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的意見。
10,0UitzonderlijkInchecken 27 dec., 2017
従業員全員が何時も笑顔で迎えてくれました。
予約してた部屋より豪華な部屋に案内して頂きました。もしかしたら間違えたのかも分かりませんが、最後まで同じ部屋を使わせてくれました。 建物自体は少し古いですが、部屋は清潔でアメニティも充実しており非常に満足しました。 立地も抜群なので、また次回も泊まりたいと思えるホテルでした。
KOICHIReis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
ご利用ありがとうございます。今後のサービス向上のため、ご意見をお聞かせください !
4,0RedelijkInchecken 17 dec., 2017
冬は暖房がなく凍えます。
仕事上立地が良いので、たびたび利用しております。 フロントのスタッフとも顔見知りになり、とても暖かく迎えてもらえますが、ホテルは古く、バスタオルは、洗濯しすぎて端がほつれているほど。清掃状況も、カーテンはほこりっぽく、またテレビの下などもほこりが積もっています。外からの光もあまり入らず、部屋は薄暗く、コンセントも少ないので、PCを使う場合は、テーブルスタンドのコードを抜く。携帯の充電をする場合も、ベッドスタンドのコードを抜かなくてはなりません。 朝食付きですが、あまり好みのものはありません。 何より暖房がなく、冬はとても寒く、凍えて、悲しくなります。
Zakenreis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Erin Hotel
いつもご利用頂きまして誠にありがとうございます。 お気づきの点がございましたらご指摘いただければ幸いと存じます。 またのご利用心よりお待ち申し上げております。
8,0Zeer goedInchecken 7 dec., 2017
some fleas on the bed, got several bits, nice room
Gezinsreis van 3 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thank you for staying at our hotel. We will keep striving to provide satisfied service to our guests. Unfortunately, some of our services may make you feel dissatisfied. We will do our best to improve those problems. Thanks for your valuable opinions. We look forward to your next visit.
8,0Zeer goedInchecken 8 dec., 2017
算是還可以的飯店
房間看起來舊舊的,房間裡的投射燈也沒裝好,懸掛在那裏,棉被上及床上有頭髮,隔音沒有很好,前檯接待很客氣。
DReis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,很遺憾,我們部分服務讓您感到不滿意,我們會儘力改善您所遭遇的問題。感謝您的寶貴意見。期待您下次的光臨。
4,0RedelijkInchecken 5 okt., 2017
駅から近いだけ
汚い。バスルームに前の人が使った後の絆創膏が置いてあり気持ち悪かったです。部屋に入ると蚊が3匹ぐらいいて寝るときも耳元で蚊の音がして睡眠不足。5箇所も噛まれました。台湾は蚊が多いのはわかっているけどホテル内ぐらいは対策してほしい。あと部屋の壁が薄くて声が丸聞こえ。
ayaReis van 4 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
貴重な意見どうもありがとうございます。 ホテルはすぐ改善します。
8,0Zeer goedInchecken 22 dec., 2019
Siu Moon LeoGezinsreis van 8 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
謝謝
8,0Zeer goedInchecken 19 okt., 2019
Meng FengZakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
感謝選擇入住我們酒店.謝謝給予的評論
8,0Zeer goedInchecken 18 okt., 2019
Wei LunZakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
感謝選擇入住我們酒店.謝謝給予的評論
6,0GoedInchecken 5 okt., 2019
Zakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van CHEN
THANK YOU
8,0Zeer goedInchecken 1 dec., 2018
wen-iReis van 4 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Carrie Peng
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的寶貴意見,期待您下次的光臨。
8,0Zeer goedInchecken 29 dec., 2018
AlanGezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!
8,0Zeer goedInchecken 8 dec., 2018
Ka WaiReis met vrienden van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Carrie Pend
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的寶貴意見,期待您下次的光臨。
8,0Zeer goedInchecken 9 dec., 2018
Siu Moon LeoZakenreis van 7 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Carrie Peng
感謝您入住我們的飯店。我們不斷努力為旅客提供滿意的服務,再次謝謝您的寶貴意見,期待您下次的光臨。
8,0Zeer goedInchecken 29 sep., 2018
Zakenreis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thank you for staying at our hotel. We will keep striving to provide satisfied service to our guests. Thanks for your valuable opinions. We look forward to your next visit.
6,0GoedInchecken 6 jun., 2018
Zakenreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!
6,0GoedInchecken 5 mei, 2018
EricZakenreis
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!
8,0Zeer goedInchecken 1 mei, 2018
shinjingOverige reis
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Vicky Wu
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!
Helaas zijn er geen reizigersfoto’s van deze accommodatie.
Beoordelingen en scores op deze site zijn de subjectieve meningen van klanten en leveranciers; zij vertegenwoordigen de mening van Hotels.com niet. Hotels.com noch de betrokken partijen bij het aanleveren van de beoordelingen zijn aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook als gevolg van enig gebruik van deze beoordelingen