Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodatie. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Sluiten
Naar hoofdpagina.
Alle accommodaties in Krabi, Krabi (provincie), Thailand
1 kamer, 2 volwassenen

Krabi Riverview Hotel

3 sterren3 sterren
171 Utarakit Rd., Paknum, Krabi, Krabi, 81000, Thailand
  • Stempels verzamelenJe kunt hier Hotels.com™ Rewards-stempels verzamelen
6,6
Goed11 Al onze beoordelingen komen van gasten die daadwerkelijk in de accommodatie verbleven hebben.geverifieerde
beoordelingen
  • 9.3Sfeer
    • Fantastische sfeer
  • 8.7Locatie
    • Prachtige locatie
  • 8.1Service
    • Fantastische service
  • 8.0Ontbijt
    • Smaakvol ontbijt
Meer weergeven

Wat gasten vertellen

  • Vriendelijke service
  • Lift heet update nodig
  • De hotelgebouwen zijn toe aan verbetering
  • Het zou stiller kunnen zijn

Alle beoordelingen:

11 geverifieerde gastenbeoordelingen

Gastenscore

8,0Zeer goedInchecken 7 feb., 2019
Dichtbij avondmarkt vriendelijk personeel. Goed bed.
edwardRomantische reis van 7 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Sathita
Thank you so much for your review. :)

De volgende Engelse beoordelingen zijn geplaatst door gasten uit andere landen

8,0Zeer goedInchecken 1 nov., 2019
Nice to arrange flowers for my wedding anniversary. Ala carte American breakfast is good
elaineReis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling

De volgende beoordelingen zijn geplaatst door hotelgasten uit andere landen

6,0GoedInchecken 21 mrt., 2019
Pas d'ascenseur
Nous nous somme montée la valise nous même au quatrième sans ascenseur
RogerRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Krabi River View Hotel
Sorry, we will improve and develop better.
10,0UitzonderlijkInchecken 30 jan., 2019
A good place to stay at :)
Overall a really nice hotell :)
AndréRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Reception
Thank you for your review. Have a nice day.
8,0Zeer goedInchecken 20 mrt., 2018
Billigt hotel og det ligger nemt til alt.
Smilende personale, søde og i mødekommende. Hård seng. Slidt værelse men kunne godt bruges.morgenmaden meget enkelt, manglede at få juice som der stod på kortet.morgenmaden nydes udenfor.
Gezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Kannika
Thank you very much for choosing to stay at the Riverview Krabi Hotel. If you have any questions please feel free to contact me. Thank You
2,0MatigInchecken 6 feb., 2018
A EVITER! Infesté de fourmis! Mauvais service
Nous avions réservés 2 chambres. nous avons exigé d etre changé car il y avait de la moisissure de chaque cote de la porte de la chambre de bain d une hauteur de 1 pied par 3 pouces de large. En plus de voir qu au plafond il y avait un gros cerne brun circonference de 2 pieds. On fini par nous changer de chambre car apparremment il n y en avait plus. Cette chambre semblait bien sauf la porte du balcon qui ne fonctionnait pas. Nous remarquons qu il y avait beaucoup de fourmis au plancher. Nous l indiquons a la dame de l accueil qui trouvait le tout tres drole? Elle voit qu on insiste elle nous donne une cannette d aérosol ( photo de coquerelle) qu elle va chercher dans la cuisine. Je remarque alors que la chambre empeste le produit ......et qu il y a des fourmis partout sur le bureau et dans le LIT sur les beaux draps blanc. Je vais alors regarder la deuxieme chambre reserver pour ma niece et c est la meme chose ... en pire plein de fourmis meme sur le maTelas. Il n y a eu aucune ouverture pour nous changer de chambre...le personnel riait de nous. Une chose etait certaine, nous allions pas dormir en cuillere avec les fourmis hihihi. Nous avons perdu notre apres midi pour trouver deux autres chambresen haute saison. Evidemment ce fut une perte$ pour la premiere nuit, malgré qu il s agit d un bris de contrat de leur part en nous ne fournissant pas une chambre habitable. Ceci dit la deco est bien....honnetement il n y a pas d interet d aller a Krabi c est plutot KraPi.
Marie claudeGezinsreis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
2,0MatigInchecken 23 jun., 2017
extremely bad experience with untrained staff
We had a really bad experience. The receptionist took over 30 mins just to check in for two rooms. The staff can barely understand the English. If you request extra bed they will give you towel instead of duvet. Because, they don't have the spare one. The worse thing was they took 1000B deposit when we check in but, when we check out they told us they didn't take the deposit. I wouldn't recommend you guys to stay in this hotel. 非常差的一間飯店,當時花了超過半小時的時間check in兩間房間 飯店人員的英文能力有限 要求加床竟然沒有棉被,只提供毛巾當棉被 最糟的是當時check in付了1000泰銖當房間抵押金,但退房時竟然說我們他們沒有向我們收那1000泰銖,裝傻到底,直接不退費!!! 我們沒有損壞房內的任何東西,但卻被莫名多收了1000元真的很不值! 非常非常不推薦這家飯店!
Reis met vrienden van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
6,0GoedInchecken 9 feb., 2020
FrodeReis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 30 jan., 2020
MikaelReis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
6,0GoedInchecken 2 nov., 2019
SylvainReis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 27 nov., 2018
MarcRomantische reis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Gift.
Thank you very much for your review. Hope you have a nice day.
Helaas zijn er geen reizigersfoto’s van deze accommodatie.
Beoordelingen en scores op deze site zijn de subjectieve meningen van klanten en leveranciers; zij vertegenwoordigen de mening van Hotels.com niet. Hotels.com noch de betrokken partijen bij het aanleveren van de beoordelingen zijn aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook als gevolg van enig gebruik van deze beoordelingen