Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodatie. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Sluiten
Naar hoofdpagina.
Alle accommodaties in Marbella, Andalusië, Spanje
1 kamer, 2 volwassenen

Hapimag Resort Marbella

3,5 sterren3,5 sterren
Camilo Jose Cela, 17, Marbella, 29602, Spanje
  • Stempels verzamelenJe kunt hier Hotels.com™ Rewards-stempels verzamelen
7,6
Goed9 Al onze beoordelingen komen van gasten die daadwerkelijk in de accommodatie verbleven hebben.geverifieerde
beoordelingen
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Alle beoordelingen:

9 geverifieerde gastenbeoordelingen

Gastenscore

De volgende Engelse beoordelingen zijn geplaatst door gasten uit andere landen

6,0GoedInchecken 13 sep., 2019
Poor air conditioning, noise from outside, not clean
Reis met vrienden van 1 nacht
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Hapimag Resort Marbella Team
Dear guest, thank you for your stay and the time you have taken to review us. We are sorry learning that your visit has not met your expectation. Please do not hesitate to join us directly at the reception during your next stay. So we will have the chance to react. We are looking forward to welcome you soon again. With kind regards, Your Hapimag Resort Marbella Team

De volgende beoordelingen zijn geplaatst door hotelgasten uit andere landen

8,0Zeer goedInchecken 30 dec., 2019
Bra
Bra hotell med spa. Renlighet bra men inte i bäddsoffan där det var mycket damm. Hotell direkt vid strandpromenaden. Fantastiskt läge.
MarinaReis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Hapimag Resort Marbella Team
Dear Marina thank you very much for your stay with us and the time you have taken to review us. We are looking forward to welcoming you soon again in the future.
10,0UitzonderlijkInchecken 11 jul., 2019
Perfekta semestern med bad och stad
Trevlig anläggning och personal. Rymlig lägenhet med kokmöjligheter. Härlig havsutsikt från balkongen. Parkeringsgarage i huset. Stor supermarket i huset bredvid.
susanneGezinsreis van 3 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Hapimag Resort Marbella Team
Dear Susanne, thank you very much for your feedback and your stay with us. We are looking forward welcoming soon again. With kind regards, Your Hapimag Resort Marbella Team
6,0GoedInchecken 7 jun., 2019
No towels or cleaning
Stein erikRomantische reis van 4 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Hapimag Resort Marbella
Thank you very much for your stay with us and your comments. As an Apart Resort we offer Housekeeping Service on request. Towels can be changed at our Front desk any time. We are there 24 hours. We are looking forward welcoming you in our resort on your next stay.
8,0Zeer goedInchecken 1 jun., 2019
Große Zimmer, Küche gut ausgestattet, freundliche Mitarbeiter
Reis van 7 nachten
Gecontroleerde Expedia-gastenbeoordeling
Antwoord van Hapimag Resort Marbella
Vielen Dank für Ihre Kommentare, gerne geben wir es an unsere Mitarbeiter weiter. Wir hoffen Sie bald wieder in unserem Resort begrüssen zu dürfen.
6,0GoedInchecken 2 nov., 2018
Niveau rapport qualité prix zéro !!!
Nous nous attendions à avoir un beau balcon avec vue sur la mer, et nous avons eu un balcon vue sur une esplanade bruyante, le prix de cette prestation sommaire ne les vaut pas, notre chambre était petite sans effort de déco,avec une fenêtre qui donnait sur un balcon inaccessible et sans intérêt, la salle de bain froide avec une petite douche et les toilettes plein de calcaires. Le seul point positif était le salon et la cuisine et la literie confortable. Plus de 190 euros la nuit ça fait mal pour le coup... Je m'attendais à mieux pour un 4 étoiles !!! Ps: nous sommes restez 2 nuits et pas de femmes de ménage sachant que nous avions un bébé de 2 ans donc qui fait dans sa couche alors vive l'odeur de la poubelle...
SamiraGezinsreis van 2 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Deputy Resort Manager
Chère Madame Merci beaucoup d'avoir pris le temps de nous évaluer en détail. Nous sommes désolés que vous n'ayez pas été entièrement satisfait. Nos appartements sont équipés d'une vue frontale ou latérale sur la mer - comme dans votre cas. Nous sommes heureux que vous ayez aimé le salon et la cuisine, compris l'équipement. Nous vous demandons votre compréhension, car notre hôtel est un hôtel d'appartements et pour cette raison n'est pas lié à la catégorisation des étoiles de l'industrie hôtelière, il y a malheureusement un malentendu ici. Un service de chambre quotidien peut être demandé à tout moment. Notre emplacement se trouve directement sur la promenade de la plage de Marbella et en tant que tel, c'est un emplacement très privilégié, de sorte que vous pouvez également accéder à tout sans voiture, pour ainsi dire au cœur de Marbella . Dans le future et de vous offrir un séjour agréable à votre entière satisfaction. Salutations distinguées Votre Resort Marbella
8,0Zeer goedInchecken 4 nov., 2019
tonyReis van 4 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
8,0Zeer goedInchecken 14 aug., 2019
MouniaGezinsreis van 11 nachten
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van Hapimag Resort Marbella
Dear Mounia, thank you very much for your stay in our Hapimag Resort Marbella and the time you have taken to review us. We are looking forward welcoming you soon again. With kind regards your Hapimag Resort Marbella Team
8,0Zeer goedInchecken 28 jul., 2018
CesarGezinsreis van 1 nacht
Gecontroleerde Hotels.com-gastenbeoordeling
Antwoord van REZ
Thank you very much for your comments. We hope you had a pleasant stay in Hapimag Resort Marbella. Kind Regards, Reception Team
Helaas zijn er geen reizigersfoto’s van deze accommodatie.
Beoordelingen en scores op deze site zijn de subjectieve meningen van klanten en leveranciers; zij vertegenwoordigen de mening van Hotels.com niet. Hotels.com noch de betrokken partijen bij het aanleveren van de beoordelingen zijn aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook als gevolg van enig gebruik van deze beoordelingen